První den našeho projektu jsme zasvětili oslavě 10. výročí naší školy. Dopoledne jsme se věnovali významným hostům, třeba starostovi nebo ředitelům dalších škol. Odpoledne už jsme se zúčastnili programu jakožto hosté. Byli také pozváni všichni lidé, kteří kdy měli něco společného s naší školou.

Celá škola se sešla v tělocvičně u velkého narozeninového kruhu. Učitelé nám vyprávěli rok po roku celý příběh naší školy a měli jsme dort. Potom jsme byli rozděleni do skupin a šli jsme dělat různé aktivity z našimi mladšími spolužáky. Hrál se fotbal, nebo tady byl fotokoutek.

V úterý ráno jsme si rozdělili práce, co dnes kdo udělá někteří šli hledat výrobky na adventní prodej a tři z nás šli dělat prezentaci na konferenci do biologie. Dopoledne jsme zkonzultovali s market výrobky. Jeli jsme na pozemek, a tam jsme sbírali materiál na adventní prodej.

Ráno ve středu jsme šli dělat kalendář. Obrázky jsme měli skoro nakreslené už příchozího dne jen jsme je museli dodělat. Zároveň jsme se pustili do vylepšování zázemí třídy. Přešívali opravovali podsedáky, a zároveň plánovali nové matrace a síta do oken.

Rozšířený obsah galerie je přístupný pouze přihlášeným uživatelům